Connection

Wellness voor lichaam en geest

'Connection' staat voor verbinding met jezelf, met de intelligentie van je lichaam en je Hart. Middels een zachte en subtiele aanraking wordt je met je vitaliteit en je potentieel verbonden.

Individuele behandelingen & workshops

De behandelingen en workshops die ik aanbied, bevorderen fysiek, psychologisch en emotioneel welzijn. Ze helpen je om je volledige potentieel waar te maken, niet gehinderd door angst, chronische pijn of terugkerende ziekte.

Flora01.jpg

Nipunam Custers

In 2005 begon ik een praktijk in Gouda, momenteel woon en werk ik nabij Fulda, in het hart van Duitsland. Eén maal per maand ben ik voor enkele dagen in Gouda om sessies te geven.
 

Ik studeerde Acupunctuur bij Qing Bai academie en Cranio Sacraal therapie aan het internationale Upledger Instituut. De afgelopen 13 jaar heb ik in beide disciplines verder verdiept, middels studies in Nederland, China en de Verenigde Staten. Verder heb ik verschillende Cranio Sacraal workshops gegeven in Nederland en Uruguay. Sinds 2011 woon ik in een leefgemeenschap waarin meditatie centraal staat.


Gezien ik beperkt in Nederland ben heb ik mijn profiel aangepast aan de wellness sector en ben ik volgens de wet geen zorgverlener.

Contact

Om contact op te nemen kun je bellen of schrijven via whatsapp, nr. +49 176 598 647 67 of verstuur m.b.v. onderstaand document.

Dank voor het versturen van je bericht.

  • Facebook Social Icon

link naar facebook pagina fb.me/connectionnl

  • White Facebook Icon

link naar facebook pagina fb.me/discoveringstillness

Praktijk adres:

'De verdieping', Thorbeckelaan 2, Gouda

Blog posts

Tarieven individuele sessies

Volwassenen 75min - 70euro
Baby's en kinderen 60 min - 60 euro

mijn behandelingen worden niet vergoedt door een zorgverzekerning en dienen contact te worden afgerekend na de behandeling.

Tarieven individuele sessies

Volwassenen 75min - 70euro
Baby's en kinderen 60 min - 60 euro

mijn behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekerning en dienen contact te worden afgerekend na de behandeling.